Se alle programmer

Shameless

Søndager 00.35

Shameless

Publisert:
Familien Gallagher eier ikke skam.

Møt Frank Gallagher (spilt av William H. Macy): stolt arbeiderklasse-patriark for en broket ungeskokk med seks smarte, livlige og selvstendige unger som uten ham hadde hatt det… bedre.

I følge Frank står foreldreomsorgen i veien for hans velfortjente fyllekuler og festing rundt omkring i Chicago – så han overlater til Fiona (spilt av Emmy Rossum) å holde fortet. Som den egentlige innehaveren av byrden, har hun tatt på seg den velkjente rollen og forsikrer seg om at hennes yngre søsken gjør pliktene sine, opprettholder et (slags) rent hjem og fyller bøssa med Gallagher-familiens midler – fordi strømregningen er til forfall og alle (uansett hvor små de er) jobber for å beholde lysene på og mat på bordet.

Brødrene Lip (spilt av Jeremy Allen White), Ian (spilt av Cameron Monaghan) og Carl (spilt av Ethan Cutkosky) gjør bruk av sitt intellekt til å bryte enhver regel i boka for å overleve og håve inn penger, mens yngste søster Debbie (spilt av Emma Kenney) helst stjeler sin andel. Smårollingen Liam, den yngste, er bare fornøyd med å bli med på reisen.

Gallagher-familien er ustyrlige, likendes og fullstendig skamløse.