Se alle programmer

The Hour

The Hour

Publisert:
Den kritikerroste BBC-serien The Hour blir ofte sammenliknet med Mad Men på grunn av stil og tidsepoke, men står støtt på egne ben.

Med et gjennomført estetisk uttrykk, stadig nye mysterier, fokus på viktige historiske hendelser og full av seksuell spenning, er The Hour en intelligent og ambisiøs dramaserie om BBC-journalistene Bel Rowly og Freddie Lyon som får sjansen til å forlate sine ensformige jobber som filmavisprodusenter til fordel for et nytt, ukentlig granskingsprogram.

Samspillet og de intense ambisjonene i det fremadstormende nyhetsteamet danner bakteppet for en økende rivalisering mellom Freddie og ankermannen Hector Madden (Dominic West), som begge kjemper om Bels gunst. Men det er når Freddie ved en tilfeldighet støter på barndomsvennen Ruth Elms, at han blir kastet inn i et mordmysterium som åpner opp en kontroversiell og livsfarlig gransking.

Gjennom disse karakterene får vi et innblikk i en verden som er i ferd med å gå gjennom enorme endringer. Serien utforsker den hensynsløse politikken bak den høflige sosiale fasaden, og avslører hemmeligheter som bidrar til å felle en britisk statsminister, og samtidig redefinerer verden for en ny generasjon.

Sesong 2

Året er nå 1957 og nyhetsteamet strever med å få sakene de brenner for på lufta, samtidig som de må forholde seg til den kalde krigens farer og et land i stadig endring. Bel Rowley er fremdeles singel og fast bestemt på ikke å rote seg borti gifte menn igjen. Men hun klarer ikke å stå imot den nye produsenten Bill Kendalls uimotståelige sjarm. Hector Madden er nå en populær kjendis som frekventerer den glamorøse nattklubben El Paradis i Soho, der han lar seg fortrylle av den vakre og forførende klubbvertinnen Kiki.