Se alle programmer

VOX

Nyheter fra VOX

Har du TV, har du VOX

Publisert:
Canal Digital, GET, Riks-TV, Altibox og NextGenTel tilbyr alle kanalen. Den ligger i grunnpakken og kommer uten ekstra kostnader.

Det er mulig du må lete litt for å finne den, men belønningen er stor. VOX tilbyr nemlig prisbelønt drama og kvalitetssikret krim, banebrytende arkitektur og kreativ kokkelering. En solid og sofistikert meny for den som vet å sette pris på det gode liv.

Her er en oversikt over hvor du kan finne VOX hos din leverandør.

Canal Digital (kabel)
Kunder av Canal Digital Kabel-TV finner VOX på kanalplass 10 i den digitale Grunnpakken, som er basisproduktet for kabel-TV. Les mer om Grunnpakken på Canal Digital Kabel TVs nettside.

Canal Digital (parabol)
Kunder av Canal Digital Parabol finner VOX på kanalplass 13 i Norgespakken. Les mer om Norgespakken på Canal Digital Parabols nettside.

Get
Kunder av Get finner VOX på kanalplass 25 i Startpakken, som alltid følger med når du kjøper Get digital-TV. Les mer om Startpakken på Gets nettside.

Altibox
Kunder av Altibox finner VOX på kanalplass 10 i TV-basispakken. Les mer om TV-basispakken på Altibox TVs nettside.

RiksTV
Kunder av RiksTV finner VOX på kanalplass 15. Den ligger i RiksPakken, som gir deg et bredt uvalg av kanaler. Alternativt kan du sette sammen din egen kanalpakke i Favoritter.

NextGenTel
Kunder av NextGenTel finner VOX på kanalplass 15 for de som har kanalpakken Plenty. Les mer om denne kanalpakken på NextGenTels nettside